Bo landlig

Prosjektet ligger i det nye boligområdet Solsiden på Gullhaug. Solsiden ligger attraktivt og landlig til med kun et par minutters kjøring til E-18. Det er rask og fin reisevei til Drammen og Vestfoldbyene. Her er det barnevennlig og trygt, med kun 650 meter i luftlinje til Botne barneskole.

I nærområdet rundt boligene har du flotte naturområder. Botnemarka ligger rett ved boligområdet. Her finner du oppkjørte skiløyper og nydelige turområder. Fra husene ser man mot Breimyrbakkene hoppanlegg. Av andre tilbud i området nevnes Høgås alpinsenter, Gullhaug idrettspark, ridesenter og Sporty24 treningssenter. 

Herlige Holmestrand

Vil man en tur til Holmestrand sentrum, ligger Roveheisen 4,5 kilometer unna. Denne er også ypperlig om man pendler med tog, da den går rett ned til togstasjonen. Hit kan man eksempelvis ta sykkelen de 4,5 km., og ta heisen ned. Holmestrand har et hyggelig sentrum med forretninger, koselig bryggeområde med båthavn, diverse serveringssteder og andre servicetilbud. Badestranden ”Dulpen” ligger i utkanten av sentrum ved Holmestrand Fjordhotell. Her finner du, i tillegg til strand, lekeapparater, strandvolleyballbane, badeflåte med stupebrett, med mer.

Rusle til skog og mark

Rolig og sentralt

Mer tid til å leve!

Livet blir litt enklere om du velger en av boligene i Rognlia. Prosjektet er organisert som borettslag tilknyttet Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag. Dette er en smart boform, som gjør hverdagen både enklere og tryggere. I et borettslag er du en del av et hyggelig fellesskap. Du er ikke lenger alene om ansvaret for husmaling og vedlikeholdsjobber. Styret i borettslaget har nemlig ansvaret for den daglige driften av borettslaget.

Fra den første dagen du flytter inn i din nye bolig blir det satt av midler til fremtidig vedlikehold. Borettslaget er dermed økonomisk forberedt på den dagen vedlikeholdsjobbene melder seg. Styret sørger også for å tilpasse de månedlige felleskostnadene til de reelle utgifter laget har og gjennom dette sørge for at borettslaget til enhver tid har en sunn økonomi. Med PBBL som forretningsfører er du dessuten sikret at fellesinteressene blir ivaretatt gjennom et godt opplegg for forvaltning, drift og vedlikehold. Med andre ord: I ditt nye hjem i Rognlia får du mer tid til å leve det livet du ønsker!